Quantcast

Dani Alves ataca la premsa: "Quina puta escombraries que són"

Dani Alves ha tornat a donar mostra que és un jugador que no calla res i que expressa el que sent en cada moment. El lateral del Barça ha publicat un i ncendiario missatge al seu perfil d'Instagram que va acompanyat d'una fotografia del partit de Copa del Rei davant l'Espanyol, enfrontament que ha desencadenat la polèmica entre un i altre equip.

"De veritat que cada dia que passa em fa més vergonya formar part d'aquest esport, de com ens utilitzen, de com juguen amb nosaltres. Vaig pensar un dia que sortiríem cada un a defensar els seus colors, els seus equips, vaig pensar que si guanyés o si perdés m'anava a casa enfadat a reflexionar el mal que havíem fet oa gaudir de com vam fer ", escriu el brasiler.

Aquestes paraules, això sí, no han estat les més dures que ha 'regalat' Dani Alves en el seu missatge a Instagram. Els mitjans de comunicació esportius també ha rebut un dard enverinat per part del '6' blaugrana: " Avui som objectes utilitzats per la premsa perquè ells es beneficiïn, perquè ells venguin diaris . Cada vegada es parla menys de futbol, ??d'estratègia de les jugades, dels regats, dels gols. Quina puta escombraries que són ", rasa al lateral.

Tot i la duresa del missatge, molts aficionats del Barça han volgut donar suport a Twitter a Dani Alves. Del Barça i del futbol en general …

Dani Alves i Gerard Piqué , dos jugadors odiats per la majoria d'aficionats al futbol, ??però dos jugadors que sempre diuen la veritat.

& mdash; Inma Garrido (inmagarridocal) 8 gener 2016

No entenc a la gent que li cau malament Dani Alves. Pocs es mullen tant com ell, i per dir coses tan certes com les que ha dit avui.

& mdash; Sergio Artime (_crixo_) 8 gener 2016

Dani Alves diu una de les veritats més grans del món. La premsa esportiva és una vergonya i només sap crear polèmiques.

& mdash; & # 11015; & # 65039; Apaga i vamonos (pagaYvamonos) 8 gener 2016