Quantcast

Cayetana Álvarez de Toledo: "Twitter és un abocador, la tomba de la intel·ligència"

Cayetana Álvarez de Toledo , directora de l'Àrea Internacional de FAES, va esdevenir una de les grans protagonistes de la Nit de Reis. De la seva tuit criticant la vestimenta dels Reis Mags de la cavalcada de Madrid va néixer la ja cèlebre construcció "no t'ho perdonaré mai, Manuela Carmena, mai".

El seu missatge, compartit a través del seu perfil de Twitter, va provocar una infinitat de comentaris i bromes que van situar a Cayetana Álvarez de Toledo i Manuela Carmena entre les tendències més comentades a la xarxa social. Ara, després de calmar les aigües, la directora de l'Àrea Internacional de FAES torna a la càrrega amb una carta publicada a 'El Mundo' en la qual qualifica Twitter de "abocador" i "tomba de la intel·ligència".

"No em refereixo únicament als comandaments organitzats que alimenten els circuits de l'odi durant hores sense descans. Tota operació revolucionària necessita soldats rasos prou ignorants i lliurats com per perdre la vida, que avui és el temps, en estèrils maniobres de persecució implacable. I els nostres chavistes ibèrics compten amb un exèrcit ".

I després de destacar alguns comentaris que hauria llegit a la xarxa social, Cayetana Álvarez de Toledo apunta que "amb aquests ximples no hi ha res a fer", ja que "no interessen ni com a objecte de bloqueig". A més, en el text titulat 'Mai, mai, mai' , se sorprèn que des d'un mitjà de comunicació li hagin preguntat amb tota serietat si "com està la meva filla i si algun dia aconseguiré perdona Carmena ".

El meu article d'avui a @ elmundoes : Mai, mai, mai https://t.co/FdaWiZETxE

& mdash; Cayetana Álvarez Tol (cayetanaAT) 8 gener 2016