Quantcast

Tanquen el centre de Liverpool per l'amenaça d'un home atrinxerat en un edifici

Diverses carrers del centre de Liverpool , al nord-oest d'Anglaterra, han estat tancades i evacuades per una amenaça de bomba feta per un home que es troba atrinxerat en un edifici de la zona, ha informat avui la policia britànica.

"L'home està encara dins l'immoble i els negociadors estan en contacte directe amb ell per intentar resoldre la situació com més aviat millor ", assenyala en un comunicat la policia, que ha confirmat que no hi ha ferits i que el cordó policial es va instal·lar com a" mesura de precaució ".

Segons la Policia de la zona de Merseyside, els empleats de l'edifici Silkhouse Court van activar l'alarma d'incendis després de veure a un home pujar fins al cinquè pis amb un "paquet sospitós" sobre les 10:30 GMT.

"Hi ha molts carrers tancades al centre: Tithebarn Street, Old Hall Street i la intersecció amb Union Street. La Policia aconsella als conductors que evitin aquesta zona. Hi ha també alteracions en el trànsit a Chapel Street, George Street i en Exchange Street a la cruïlla amb Dóna-li Street ", apunta la nota de les forces de seguretat.

La companyia Merseyrail, que gestiona els serveis de la veïna estació de tren de Moorfields, ha confirmat que els trens no patiran alteracions i que els agents supervisen la situació.