Quantcast

El Festival Barnasants programa 100 concerts

El BarnaSants és el festiva l per excel·lència dels cantautors i reuneix cada any artistes autòctons i altres de l'àmbit internacional amb les novetats musicals del moment i les cançons de sempre.

Diversos escenari s de Barcelona, ??Badalona i l'Hospitalet, entre d'altres, reten homenatge a les lletres que ofereixen aquests artistes i que, en successives edicions, han convocat a el bo i millor de la producció intel·lectual artística.

El proper dimecres 13 de gener , en el marc de l'antiga fàbrica Damm, els organitzadors han reunit els músics abans de la inauguració del festival prevista pel 21 de gener.

A dos quarts de la tarda el director del BarnaSants, Pere Camp s, donarà la benvinguda als artistes i anunciarà les novetats d'aquesta edició del festival de la cançó d'autor. Pocs minuts després, Ivette Nadal, Guillem Soldevila, Mirna Vilasís i Alfons Olmo amenitzaran la vetllada amb les seves interpretacions.

Artistes, mànagers i organitzadors brindaran pel éxit o de aquesta 21 edició del BarnaSants .

El concert inaugural serà jotes de combat. L'escenari escollit és el Teatre Joventut de l'Hospitalet de Llobregat, el 21 de gener a dos quarts de la nit.

La programació del BarnaSants inclou més de 100 concerts que s'estendran per diferents seus del territori fins al 14 d'abril.

La cantautora mallorquí a Maria del Mar Bonet actuarà el 20 de febrer al Teatre Principal d'Alcoi, David Carabén actuarà a l'Auditori Barradas de l'Hospitalet de Llobregat el 28 de febrer, Joan Amèric i Andreu Valor compartiran escenari el 4 de març a l'Auditori de Barcelona.

El cantautor asturià oferirà un recital al Palau de la Música Catalana el 22 de gener.

Compromís, poesia < / strong> i empatia entre el públic que reclama les lletres dels cantautors i aquests artistes que prenen les torxes dels joglars de l'edat mitjana delectant amb la Armoní a de la seva música i de les seves cançons. < / p>

El compositor català Joan Isaac, Paco Ibáñez, i els de Palacagüina van ser alguns dels il·lustres artistes que ja van passar pel Barnasants.