Quantcast

Agredeix al seu marit amb gas pebre com a venjança per les seves flatulències

La Policia de Port St Lucie, localitat de l'estat de Florida (Estats Units), ha detingut una dona resident a la ciutat com a responsable d'una acció qualificada com a «violència domèstica» després de agredir, presumptament, al seu marit amb gas pebre a causa de la situació insostenible que havia d'aguantar dia rere dia a l'habitació conjugal, 'infectada' per culpa de les flatulències contínues de la seva parella.

Segons assegura 'IJ Review', Dawn Miekle, la detinguda, va aprofitar el gas pebre per expulsar repetidament la seva parella , que atordit va poder arribar a la cambra de bany i cridar a la Policia, que va arribar uns minuts més tard i va trobar l'estrany 'pastís' (per no parlar de l'olor que hi havia a la casa) que acabava de succeir.

Pel que sembla, tal com relaten els mitjans de comunicació, la dona estava «cansada» de haver de conviure amb una persona tan poc correcta i que «feia pudor l'habitació» a qüestió de minuts.

Aquesta circumstància no li va ser suficient a Miekle per evitar els càrrecs del tribunal corresponent, el qual va decretar el seu trasllat a la presó de Santa Llúcia. Després de passar unes hores al calabós i després de deliberar que no tenia antecedents penals, la Policia va decidir alliberar-la , una cosa al que va contribuir que la seva parella no va posar cap denúncia. Es va penedir per asfixiar-la a força de flatulències? Quina història!