Quantcast

El truc infal·lible per reutilitzar un pompero

Els més petits de la casa, i també algun que altre adult, gaudeixen de valent jugant amb les bombolles de sabó. Es tracta d ' una joguina molt econòmic , però al mateix temps s'esgota amb molta facilitat. Això fa que molts pares no puguin evitar la temptació de omplir-lo amb sabó per no haver de comprar un de nou.

Tot i que sembli un simple joc de nens, aconseguir que un pompero funcioni com el primer dia no és tan senzill com afegir fairy i aigua al recipient. No obstant això, un cop coneguis el component imprescindible descobriràs que és molt fàcil evitar un nou fracàs. De què es tracta? Una simple cullerada de sucre glass!

Un cop esgotat el líquid original, el primer que has de fer per reutilitzar el pompero i aconseguir bombolles de sabó resistents és barrejar aquest edulcorant amb aigua, preferiblement calenta. A continuació, un cop completat aquest primer pas, has de afegir a la barreja altra cullerada d'aigua i, finalment, una altra de fairy o qualsevol altre rentaplats.

Per aconseguir un compost òptim el més recomanable és remoure la barreja lentament per evitar que es faci escuma i deixar-la durant diverses hores en repòs abans d'utilitzar de nou el pompero.