Quantcast

Roba 7.000 euros de l'empresa de la seva mare per gastar-se'ls en prostitutes

La Policia Nacional ha detingut un individu de 33 anys a Ourense que es va presentar en una de les comissaries de la ciutat i que es va confessar com responsable del robatori de 7.000 euros de les oficines d'una coneguda empresa en la qual treballa la seva mare.

Pel que sembla, segons detalla la Policia Nacional, el jove s'hauria gastat aquests diners en diversos prostíbuls de Vigo i diverses sales de joc de la ciutat. El passat 4 de gener una de les sòcies-propietàries de l'empresa va denunciar el robatori d'aquesta quantitat de diners, el qual estava repartit en diversos sobres en diversos despatxos que cobren de forma individual el port a cada client.

"Després de fer la declaració a empleats del negoci i adonant una de les sòcies de la manca de la seva clau , es pren una línia de recerca concreta i encaminada a l'entorn d'ells ", assenyala en un comunicat la mateixa Policia Nacional en el comunicat.

Aquest estrany mòbil en el qual va derivar el cas va acabar apuntant a la detenció del jove, el qual es va presentar "penedit i avergonyit" d'haver robat els diners a les oficines de la seva mare.