Quantcast

Susana Díaz dóna suport a Sánchez per una "alternativa" d'esquerres

Susana Díaz ha donat el vistiplau al fet que Pedro Sánchez lideri una "alternativa" d'esquerres en cas que Rajoy fracassi a l'hora de formar govern. La presidenta de la Junta d'Andalusia ha destacat en una entrevista a Canal Sur Radio que el líder del PSOE ha de marcar "un límit clar" perquè els grups amb els que negociï renunciïn al dret d'autodeterminació , una cosa per la qual cosa aposta, per exemple, podem.

"Hi ha una línia vermella: la defensa de la unitat d'Espanya, fet que suposa que els que negociïn tinguin clar aquest punt " , confessa Díaz, qui no veu amb mals ulls que Sánchez pugui parlar amb Ciutadans. "Ho farà amb tothom i explorarà diferents possibilitats".

Quant a la celebració sobre el nou lideratge de la secretaria general del PSOE, Susana Díaz ha apuntat que no és el moment , tirant pilotes fora sobre si seria una de les principals candidates a liderar la formació de Ferraz.

La presidenta de la Junta d'Andalusia no creu que pugui celebrar al febrer, cosa que considera com "inviable" causa de la situació frenètica que s'està vivint a nivell post electoral durant aquestes setmanes.

A més, Díaz ha recalcat la necessitat de fer autocrítica després que el PSOE hagi obtingut el 20-D els pitjors resultats de la seva història. Finalment, la baronessa socialista ha reafirmat que mai se li pugui passar al seu partit donar suport al PP. "Cal votar un no rotund. És el nostre compromís i la nostra paraula", ha tancat.