Quantcast

El sorprenent canvi de l'infant de la xocolata Kinder

Ningú que hagi viscut la generació dels 90 ha pogut oblidar al nen que apareixia en cada un dels productes de la xocolata Kinder . No sabíem el seu nom ni tampoc el seu país d'origen, però la veritat és que ens va acompanyar durant una infinitat de berenars. De fet, més d'una nena de l'època el va elegir com el seu amor impossible.

Doncs bé, el temps passa i el protagonista dels productes de Kinder ja no és precisament un nen. Ara té 21 anys i gràcies al seu perfil a Instagram sabem a què dedica el seu dia a dia. Es diu Josh Bateson , és un jove britànic i estudia Relacions Internacionals en una prestigiosa universitat.

No obstant això, més enllà d'aquests detalls, el més destacable és que no només no ha perdut gens de la seva bellesa sinó que s'ha convertit en un autèntic sex-symbol. Si feu un cop d'ull en el seu perfil a la xarxa social comprovareu que el seu rostre està acompanyat de un físic d'infart , per la qual cosa tampoc resulta estrany que en bona part de les imatges que comparteix a Instagram estigui envoltat de joves molt atractives.

Lluny de penedir del seu passat publicitari, Josh ha mostrat que està molt orgullós de ser el nen de Kinder , fotografiant en diverses ocasions acompanyat de les populars xocolatines.