Quantcast

Vídeo: L'amfitriona de la UFC que s'excita en veure nus als lluitadors

Aquest és un dels vídeos que s'ha fet viral en les últimes hores a l'altre costat del toll. En ell es pot veure a l'amfitriona de l'UFC Fight Night 80, un dels esdeveniments de lluita més importants del món, una mica excitada mentre observa com es despullen, un a un, els lluitadors amb cossos d'infart.

La seva labor sobre l'escenari de la pesada oficial era verificar que cap lluitador portava algun objecte pesat sobre la balança. Per a això, s'havien d'anar despullant a poc a poc mostrant el seu tors perfecte, mentre ella, amb samarreta blava, mostrava el seu costat més picardiós fent ullets i mossegant-se el llavi en senyal d'excitació.

No sabem el que se li estaria passant pel cap en aquell moment. L'única cosa certa és que el vídeo s'ha fet viral i està sent molt comentat en xarxes socials, ja que el que per a molts és pura exageració, per altres és una evidència en tota regla de la passió interior que només la noia de blau sap que està succeint …