Quantcast

The Breakup Shop, l'app que t'ajuda a trencar amb la teva parella

Trencar amb una parella després de diversos anys de relació no és tasca fàcil. Per això, a algú se li va ocórrer inventar una app que ajudés a esborrar tot l'historial de la parella a internet. Amb aquest fi ha nascut The Breakup Shop , que envia un missatge de ruptura i permet enviar un regal de comiat.

The Breakup Shop és de gran ajuda, ja que s'encarrega de fer la feina bruta. Comunica a l'altra persona que s'ha posat fi a la relació amb diferents missatges. Segons l'opció que es triï, poden ser molt durs o més light, depenent de la bondat o la maldat de la persona que deixa a la seva parella. A més, hi ha opció de fer un regalet de consolació perquè la persona abandonada no se senti tan malament.

L'app també t'ajuda a esborrar tota la història de la parella a internet. Per eliminar el rastre, treu el tag de les fotos en què estan junts, esborra diàlegs de tots dos o edita mencions que l'un va fer sobre l'altre.

De moment, aquesta app que només està implantada als EUA, té un preu de entre 5 i 80 dòlars.