Quantcast

Justin Bieber, expulsat per enfilar sobre unes ruïnes de Tulum

Justin Bieber hauria de saber que no tot s'hi val només per tenir una horda de seguidors després d'ell. L'última tonteria del cantant canadenc ha estat intentar enfilar-se per les ruïnes d'un jaciment arqueològic de Tulum, a Quintana de Rosego (Mèxic), el que ha fet a les autoritats del lloc li expulsessin immediatament. < / p>

Pel que sembla, agents de la Gendarmeria de la Policia Federal van ser cridats per acudir a aquest lloc situat a la turística Riviera Maya per tal d'informar-lo que no podria completar el seu recorregut. Afortunadament Bieber no va fer una de les seves i "no va ser necessària la seva intervenció" . L'estrella del pop, de 21 anys, porta part de les vacances de Nadal amb amics recorrent la zona i, entre les activitats, sembla que ha estat nedant entre dofins.

Justin Biber va arribar a demanar que el parc Jungla Maya, al qual va assistir amb tots els seus amics, fos evacuat de turistes perquè pogués campar al seu aire. Per descomptat els administradors del lloc li van dir que això era impossible atès que estava ple de turistes.

Quina serà la següent, Justin?