Quantcast

GHVIP: Així va reaccionar Albert Rivera a l'entrada de Carmen López

Tot i que bona part de l'audiència pugui pensar pel seu nom que es tracta d'una desconeguda, a ningú se li escapa el polèmic cas 'la regidora de Chicago' . Ara, després de posar per Interviú, Carmen López ha tornat a Espanya per formar part de 'Gran Hermano VIP 4' i en el seu vídeo de presentació va fer diverses al·lusions a Ciutadans.

A més de narrar la història que la va portar a convertir-se, almenys durant uns dies, en un dels focus d'atenció en el món de la política, Carmen López no va dubtar a deixar patent les seves diferències amb Albert Rivera. Sobre el líder de la formació ha assegurat que potser sigui la primera vegada "que em vota", encara que sigui simplement perquè abandoni Guadalix de la Serra.

Les nombroses referències a Ciutadans de la regidora del municipi sevillà de Castilleja de la Costa van provocar un important nombre de comentaris a Twitter, alguns dirigits directament a Albert Rivera. Per això, encara de forma molt escarida, el líder de la formació va voler apuntar que "no és de Ciutadans".

A més de la seva carrera política, Carmen López ha assenyalat en el seu vídeo de presentació que ha estudiat tres carreres (Dret, Periodisme i Art Dramàtic) i que va ser Miss Sevilla el 1991.

a_regueira No és de Ciutadans.

& mdash; Albert Rivera (Albert_Rivera) 7 gener 2016