Quantcast

Junts pel Sí i la CUP es reuneixen sense acord encara es tornaran a veure divendres

Junts pel Sí i la CUP han acabat la reunió que han celebrat aquest dijous juntament amb les entitats sobiranistes com a mediadores, encara que la negociació es manté oberta i està previst que les converses continuïn durant la jornada de divendres.

Fonts de les negociacions han indicat que la trobada, que s'ha celebrat de forma discreta aquesta tarda durant unes tres hores , ja s'ha acabat, encara que no han revelat si s'ha avançat en la negociació per salvar l'escull del nom d'Artur Mas, el candidat de JxSí a la presidència de la Generalitat que la CUP es resisteix a investir.

Malgrat que ha finalitzat la reunió, fonts de la CUP han assegurat que continuaran negociant i han recalcat que mai s'han aixecat de la taula.

Dilluns que expira el termini perquè es pugui investir Artur Mas o un altre candidat de Junts pel Sí com a president de la Generalitat. En cas que sigui impossible (cosa que sembla factible en aquest moment), el mateix Mas haurà de convocar eleccions, les quals tindrien lloc probablement al mes de març.