Quantcast

Els Pallars 7 de gener 2016: S'ESPERA QUE LES DARRERES NEVADES ANIMIN L'ESQUÍ

Les nevades de les darreres hores a les estacions pallareses d’Espot i Portainé es preveu que animin els esquiadors a aprofitar aquest cap de setmana de després de Reis i que deixin gruixos suficients per obrir més domini esquiable, ja que aquests dies Portainé tenia 10 pistes obertes.

Els caps de setmana de gener acostumen a ser fluixos, però si la neu acompanya es creu que hi haurà una bona ocupació. Una ocupació que, entre setmana, a partir de dilluns està garantida pels nombrosos grups d’escolars que venen a esquiar. A banda de l’esquí, la pràctica de raquetes cada vegada és més habitual a les estacions d’esquí.

Les estacions d’esquí esperen que la neu continui caient durant aquest mes i que els permeti obrir totes les pistes amb una qualitat òptima.

Parlen al vídeo: GEMMA TOST, Departament comercial Ski Pallars