Quantcast

Els Pallars 7 de gener 2016: LES CASES RURALS FAN BALANÇ POSITIU DE LES FESTES

Molts grups d’amics i famílies han aprofitat els dies festius d’aquestes festes de Nadal per passar uns dies al Pirineu. Les cases de turisme rural han tingut una bona afluència de clients amb un pic extrem, com ja havien previst, per Cap d’Any, on els establiments han estat al 100% de la seva capacitat, i la resta de dies l’ocupació ha rondat el 50%.

Tot i que aquests dies, els visitants prefereixen passar l’estona a les cases amb la família i els amics, també a les cases amb proximitat a pistes d’esquí la neu juga un paper important. I les nevades de les darreres hores esperen que animin aquest últim cap de setmana de les vacances.

Ara venen dos mesos més fluixos pel que fa a l’ocupació però les cases rurals són optimistes ja que veuen que el sector repunta.

Parlen al vídeo: NÚRIA FERRANDO, Presidenta Associació cases turisme rural Lleida