Quantcast

L'Alt Urgell 7 de gener 2016: OCUPACIÓ HOTELERA DEL 80% DURANT LES FESTES

L'ocupació hotelera a la comarca de l'Alt Urgell ha estat 'molt bona' durant les festes de Nadal. Des de l'Associació d'Hostelers han anunciat que l'ocupació mitjana des del 26 de desembre fins al 4 de gener ha estat al voltant del 80% amb puntes del 90%, xifres que feia 4 anys que no s'assolien.

Les xifres confirmen la recuperació del mercat interior ja que la majoria de clients han estat espanyols. De fet, la millora de l'ocupació hotelera ha estat una tònica de tot l'any 2015.

De cara al 2016, l'Associació d'Hostelers espera poder consolidar el mercat interior i captar turistes europeus, provinents de França i Alemanya principament, que optin per passar uns dies de vacances a la comarca i al Pirineu.

Parlen al vídeo: MIQUEL ÀNGEL SÁNCHEZ, President Associació Hostelers Alt Urgell