Quantcast

La Cerdanya 7 de gener 2016: L'OCUPACIÓ FREGA EL PLE PER CAP D'ANY

Els hotelers de la comarca han viscut una bona campanya de Nadal i estan satisfets del nivell d’ocupació que s’ha registrat durant aquestes festes. El dia amb més reserves ha tornat a ser el 31 de desembre, quan pràcticament era impossible trobar una habitació lliure en algun hotel, casa rural o càmping. Durant diversos dies consecutius, sobretot des de Cap d’Any fins el 2 de gener, les ocupacions s’han situat a l’entorn del 90 i el 95%, tant als hotels de peu de pistes com de la vall.

La nevada que ha caigut aquesta setmana ha estat molt ben rebuda també pel sector hoteler, ja que la neu és un dels principals reclams de la comarca durant l’hivern. És per això que espera un bon nombre de reserves per aquest 7, 8 i 9 de gener.

A banda del sector hoteler, el gran volum de visitants que han passat aquests dies festius a Cerdanya també han beneficiat el comerç i la restauració.

Parlen al vídeo: NÚRIA VIDAL, PORTAVEU ASSOCIACIÓ HOTELERS CERDANYA