Quantcast

Fotolog tanca la seva pàgina … ¿per sempre?

Després de més de 14 anys en funcionament, Fotolog podria haver deixat de funcionar per sempre . Els usuaris que intenten entrar a la pàgina es troben amb el missatge "error 522. Connection temps mort", cosa que es ve repetint des del passat 4 de gener. L'aplicació a Google Play i l'App Store ha desaparegut misteriosament.

¿Suposa la fi de la pàgina? Tot sembla indicar que la mare de totes les xarxes socials hagudes i per haver hauria tancat encara sense cap tipus de missatge de comiat ni de comunicat per part de Scout Heiferman i Adam Seifer, els creadors d'aquest lloc web que permetia compartir amb les amistats més properes seves fotografies del dia a dia.

Això sí, la gran majoria dels seus antics usuaris ha decidit fer una bonica comiat a aquesta mítica web convertint a Fotolog en trending topic a Twitter. Molts d'ells, a més, han aprofitat per reivindicar com poden recuperar les fotografies que van pujar en temps passats al servidor de la pàgina. Serà possible? De moment, no …

Acabo de llegir que s'ha tancat Fotolog, la qual cosa ha de ser un alleujament perquè el vostre fosc passat de canis no surti a la llum.

& mdash; Jose pels amics (JoseDextro) 7 gener 2016

Adéu, fotolog. La baula perduda entre les carpetes de l'institut i les xarxes socials

& mdash; El Hematocrítico (hematocritico) 7 gener 2016

Han tancat Fotolog, un bastió cibernètic dels canis. A mi m'ha sorprès que seguís obert fins ara.

& mdash; Because I'ma Adri ~ (Adrinosaurus) 7 gener 2016