Quantcast

El regal de Reis de Malena Costa als seus seguidors

Malena Costa ha pujat la temperatura de les xarxes socials després de pujar al seu compte personal d'Instagram una fotografia en la qual apareix al llit tombada de cap per avall i completament nua, portant únicament unes sabates de taló que han despertat un gran nombre de comentaris a les xarxes socials.

"Pensant en tot i en res", assenyala la model, que ha pujat la imatge en ple dia de Reis , cosa que han qualificat molts seguidors com un "autèntic regal". ¿Deu pensar la jove a Mario Suárez i en la casament que tenen preparada per a aquest any a Espanya després d'haver-se compromès en 2015?

De moment, tots dos es troben vivint junts (i barrejats) a Nàpols , ciutat en la qual el futbolista gaudeix de molts minuts. En la vida professional, Malena Costa també somriu, ja que les ofertes de treball no escassegen amb col·laboracions com, per exemple, Women 's Secret.