Quantcast

Jennifer Lawrence diu ser una "lesbiana divertida poderosa"

A més de ser l'actriu més ben pagada de tot Hollywood, Jennifer Lawrence pot presumir de moltes altres coses. Una de les que més se li pot atribuir és la sinceritat. En una recent entrevista amb la revista 'Glamour' com a conseqüència del seu pròxim treball, 'Joy', la nord-americana ha definit el seu estil personal com el d'una "lesbiana divertida poderosa" .

Entre qüestió i qüestió, Jennifer Lawrence assenyala que hi ha certes parts del seu cos que li perjudiquen . "Tinc molt pit i darrere i això provoca que molts em vegin grossa (…) He de lluir les corbes i no, el meu no és cel·lulitis encara no hi ha cap mal en això", confessa.

L'actriu, que no té molt èxit en l'apartat sentimental, assegura que li resulta molt difícil trobar la persona ideal perquè ho posa molt difícil . "Sóc exigent. Tinc la sensació de no congeniar amb ningú. Per a mi, tot gira al voltant de la química. La resta no em val. Si veiessis a algunes de les persones que trobo atractives. ¡Fliparías! No tinc moltes cites … Potser cada any només em resulti interessant un noi ", assenyala a 'Glamour'.

Tot i això, la protagonista de 'Els Jocs de la Fam' explica que és molt feliç amb la vida que porta i que no li importa gens ni mica estar soltera . "Em sento completa. Quan connecto amb algú em sento important però no ho necessito", diu la jove. Jennifer Lawrence, com sempre, té les coses ben claretes …