Quantcast

Mor un jove britànic que va usar massa desodorant

El diari 'Telegraph' ha publicat aquest dijous una notícia que ha causat una gran sorpresa a les xarxes socials. Un jove de 16 anys de Kent (Regne Unit) ha mort en la seva pròpia habitació com a conseqüència d'un ús prolongat i excessiu de desodorant.

Pel que sembla, la seva mare assegura que Thomas Townsend, el mort, tenia importants problemes d'higiene (no es dutxava amb freqüència) i utilitzava el desodorant per evitar que la seva olor corporal fora més evident.

"Li durava un pot una setmana. No sabia que tenia tants a la seva habitació, ja que ell guardava moltes coses" , assegura seva mare al 'Telegraph', després que els agents policials trobessin més de 40 llaunes a terra buides.

Està previst que l'autòpsia es realitzi durant els pròxims dies però els primer indicis apunten que Townsend < strong> va morir per culpa del gas butà que contenen l'esprai dels desodorants.

La seva família, però, no descarta que hagi pogut suïcidar-se, ja que el jove presentava antecedents d'autolesió .