Quantcast

Ana Obregón i Antonia Dell'Atte es reconcilien després de 25 anys de 'guerra'

Semblava una cosa gairebé impossible, cosa per la qual ningú hauria apostat però que finalment ha passat. Aquest 2016 ve ple de novetats i sorpreses, i entre elles una reconciliació, en concret, que, sens dubte, t'haurà sorprès. Parlem Ana Obregón i de Antonia Dell'Atte , que han decidit enterrar la destral de guèrra , i posar una mica de tranquil·litat en la seva vida i en la dels seus fills.

Aquesta 'guerra' s'iniciava allà pels anys 90 , quan la biòloga començava la seva relació amb l'italià Alessandro Lequio , exmarit d'Antonia Dell 'Atte. Un romanç que no seia massa bé a l'exmodel, que entrava en còlera i no es parava a pensar les barbaritats i acusacions que feia sobre l'actriu Ana Obregón.

Ha estat un enfrontament que va durar, pràcticament , un quart de segle, i en el qual no només elles s'han vist involucrades. Així, els fills que ambdues tenen amb Lequio , o el mateix comte, no han pogut mantenir una relació cordial, cosa que sembla que canviarà amb aquesta reconciliació.

manera, la revista Hola ha estat l'encarregada de ajuntar a aquestes dues dones, per mostrar en exclusiva la seva nova 'amistat' . Elles mateixes han reconegut que "les nostres baralles han estat a la premsa durant un quart de segle, i pensem que la nostra reconciliació també havia de ser pública".

Obregón i Dell'Atte han assegurat que ho han fet per elles mateixes però especialment pels seus fills , ja que no es pot viure en l'odi. Això sí, una cosa ens ha de quedar clara: es duran bé, però mai seran íntimes amigues. "No som íntimes, no ens adorem i no ho fem tot juntes, però ens portem molt bé" han declarat per la revista Hola!