Quantcast

Filtren la llista completa dels concursants de 'GHVIP'

'Vertelevisivos' ha descobert una fallada del web de Telecinco on apareixen les fotografies dels 15 concursants de 'Gran Hermano VIP' . Malgrat que la intenció de la cadena era desvetllar el perfil dels últims quatre noms en l'estrena de nit, aquest error ha provocat que la filtració imprevista hagi corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Finalment, tal com es comentava aquest dijous, el petit Nicolás concursarà a 'GH VIP' , portant uns 30.000 euros per setmana (sent el que tingui la memòria cau més alt d'aquesta edició). A aquest nom se sumen els de Alejandro Nieto, el cuiner Julius i Lucía Hoyos , que havien sonat amb força en els últims dies per entrar a la casa de Guadalix de la Serra.

D'aquesta manera, 'GH VIP' ja té tots els participants d'aquesta edició, als quals cal sumar els 11 restants ja confirmats : Rosa Benito, Raquel Bollo, Javier Tudela, Laura Matamoros, Serna, Liz, Julián Contreras Jr., Carmen López, Belén Roca i Carlos Lozano.

De tots aquests noms sortirà el relleu de Belén Esteban , guanyadora en l'última edició i qui segurament serà un dels actius del programa en els debats i gales que hi haurà cada dijous a Telecinco.