Quantcast

Andrés Velencoso se'n va a viure a Londres per fer creu i ratlla

Andrés Velencoso ha decidit aplicar en el seu dia a dia la màxima de "any nou, vida nova". El model ha publicat aquests dies una fotografia en el seu perfil d'Instagram en la qual apareix pensatiu mirant als carrers de Londres , la ciutat a la qual ha traslladat la seva residència després d'un atrafegat 2015 en què la seva història d'amor amb Úrsula Corberó va passar a millor vida.

En ella, el model, que ha fet els seus primers passos com a actor a 'B & B', emesa a Telecinco, està completament sol . Ni tan sols està present a la casa un dels seus companys inseparables: el seu gos.

Els fans han volgut donar suport a aquest nou canvi de vida al model espanyol, que no passa per un bon moment personal (què haurà estat de la seva feeling especial amb Nieves Álvarez?) però que en canvi sí que es troba en una gran situació professional on el treball afortunadament no li falta. Trobarà algú que li tregui un somriure?