Quantcast

El segon derbi barceloní obre ferides a les dues plantilles

El segon derbi barceloní va acabar amb més incidents dels que feia preveure la golejada dels blaugranes.

En els túnels de vestidors es van increpar durament els jugadors dels dos bàndols i , segons l'acta arbitral, va destacar el menyspreu als rivals de l'uruguaià Luis Suárez que podria ser sancionat pel comitè de competició a tenor del que ha reflectit el col·legiat del partit .

L'staff tècnic d'un i altre equip i el personal de seguretat van col·laborar p er a separar els jugadors i evitar mals majors.

Un altre dels focus d'atenció del partit d'ahir al Camp Nou el va protagonitzar el porter Pau López que va trepitjar la tíbia de Leo Messi en una acció violenta que no va veure l'àrbitre ni els seus auxiliars .

El porter espanyolista ha assegurat que ni demana perdó ni surt a un terreny de joc a fer mal a ningú . Pau ha reconegut la trepitjada a Messi afegint que no va ser intencionat El jugador ha assenyalat que "em sap greu que algú pugui pensar que vaig a un camp de futbol a fer mal a un company de professió ". < / p>

Després de la intensitat amb què es va prodigar el Españ ol a Cornellà El Pr at dissabte passat i de les declaracions del seu president Joan Collet al Camp Nou va tornar la polèmica i encara queden dos episodis aquesta temporada entre els equips de la ciutat comtal.

El primer es viurà dimecres que ve a les nou del vespre al camp espanyolista en partit de tornada de la copa del rei. L'Espanyol té les baixes per lesió d'Asensio i de Caicedo i, molt probablement, el seu tècnic Constantin Galca opti per donar entrada als suplents.

El 4 a 1 del partit d'anada sembla difícil de remuntar per als jugadors blanc i blaus que a la lliga estan només 4 punt s per sobre de les posicions de descens.

Luis Enrique podria donar descans algun dels titulars com el mateix Luis Suárez o Gerard Piqué que va fer unes declaracions desafortunada s en acabar el partit d'anit.

La penúltima jornada de lliga enfrontarà els equips d i la ciutat comtal al Camp Nou.

Es desconeix qui dirigirà el partit de tornada de la copa però ja se sap que sigui qui sigui haurà tallar les agressions i el joc violent perquè no s'hagin de lamentar lesionats.