Quantcast

Al-Qaida amenaça "explosions" a Madrid en un vídeo

La productora 'Al Andalus' (Al-Qaida) ha difós recentment un vídeo en què apareix un terrorista suïcida al que amenaça amb atemptar en ciutats com Nàpols, Roma i Madrid. En les imatges es pot apreciar l'acció dels integrants del grup anomenat Khatiba i que té Mali com el seu lloc predilecte d'actuació.

" Avui ells estan a la nostra terra , a la terra de l'Islam, però amb el permís de Déu arribarà un dia que nosaltres aconseguirem pegar-los a les seves terres, a Nàpols, a Roma, a Madrid, explosions a tot arreu amb el permís de Déu " , amenaça en àrab un dels jihadistes al vídeo de més de 13 minuts de durada.

Aquest vídeo és de similars característiques al publicat el passat mes de setembre , on els terroristes ja feien referència a qualsevol tipus d'actuació en territori espanyol i en el qual alliçonaven als " germans musulmans a Espanya (especialment a Melilla) perquè es moguin i que es dirigeixin a qualsevol lloc en què hagi jihad ".

Pel que sembla, un dels principals responsables d'aquestes imatges seria Abu al-Nur al-Andalusi, un conegut terrorista de la ciutat de Melilla , segons 'ABC', i que té el nucli familiar molt vigilat per la Policia Nacional, la qual ha procedit a realitzar diverses detencions en els últims mesos.