Quantcast

La Casa Elizalde ha programat Miradocs 2016

La Casa Elizalde de Barcelona proposa tallers culturals multidisciplinaris perquè puguin inscriure els aficionats de diferents facetes de la cultura.

Fotografia , pintura i escultura es combinen amb noves tecnologies perquè puguin ser del grat de tots els públics.

L'entitat ha programat aquest trimestre la sisena edició de Miradocs, una mostra de cinema documental en què els barcelonins i les barcelonines i la ciutat comtal són els protagonistes.

L'objectiu és que els residents a la capital catalana puguin exhibir els seus films i que els documentals en què Barcelona és protagonista puguin ser vistos a la pantalla de la Casa Elizalde.

La mostra, coorganitzada pel centre cultural amb l'associació Barcelona espai de cinema , és un cicle de documentals que centra el seu interès en el fet que els espectadors i els realitzadors comparteixin junts la projecció de documentals i puguin intercanviar les seves opinions al final de cada sessió.

Per aquest motiu, es formalitzarà la presència ja sigui del director de l'enregistrament o bé de la d'algun membre de l'equip en la presentació del film i en el debat posterior.

Miradocs 2016 torna amb diferents visions sobre Barcelona viatjant cap al passat i el present a través d'una sèrie de documentals i de curtmetratges que mostren una mirada polièdrica de Barcelona.

Des de la Barcelona engalanada de manifestacions de tota mena, des de les de caràcter social a les secessionistes, passant per les més culturals, totes tenen el seu espai en aquesta mostra de cinema documental sobre la capital catalana.

Escac i el Màster de documental creatiu de la Universitat Autònoma de Barcelona col·laboren en la producció del Miradocs 2016 que se celebrarà del 13 al 22 d'aquest mes de gener a partir de dos quarts de la tarda.

Les places per assistir al visionat d'aquests documentals són limitades i s'han d'adreçar per la reserva a la web de la Casa Elizalde.