Quantcast

Ferit un periodista a provar una armilla antipuñaladas que va fallar

El periodisme és una professió de risc. No, no parlem d'accidents com el que va tenir Paqui Peña amb el castell de sorra a la platja sinó de 'herois' de la professió com el reporter israeliana Eitam Lachover .

El periodista va acudir a fer un reportatge a una empresa que presumeix de l'eficàcia d'una armilla antipuñaladas . Davant els milers d'espectadors l'informatiu de la cadena Channel 2 TV, Lachover comprova com el teixit de l'invent falla estrepitosament i que tal com es pot veure en les imatges, el ganivet acaba provocant eb la seva esquena ferides de gravetat. < / strong>

El vídeo es talla quan un dels creadors d'aquest fallit armilla antipuñaladas assegura que ha fallat, cosa que va obligar a Lachover a acudir a un hospital de la zona, lloc en el qual va haver de rebre diversos punts de sutura.

Pel que sembla, des de l'empresa responsable de l'armilla antipuñaladas, expliquen que l a ferida es va produir després que li peguessin en una zona que no estava protegida . Quin error!