Quantcast

La policia francesa mata un home que va intentar atemptar en una comissaria de París

La Policia francesa va matar a l'home armat que va tractar d'atacar avui una comissaria del barri de la Goutte d'Or, al nord de París , han informat fonts policials.

L'home, que portava el que sembla un cinturó d'explosius i un ganivet a la mà , va tractar d'entrar cap a les 12.00 hora local (11.00 GMT) a la comissaria al crit de "Allahu Akbar" (Al·là és gran), i va ser tirotejat per la policia.

El cos de l'individu va quedar estès a terra a l'exterior de la comissaria del carrer de la Goutte d'Or, al voltant de la qual es va organitzar un cordó policial amb desenes d'agents.

Un altre home que havia pres imatges de l'actuació de les forces de l'ordre va ser detingut en les proximitats de la zona.

Els artificiers van acudir per examinar el dispositiu que portava al cos l'atacant, va explicar el portaveu del Ministeri de l'Interior, Pierre-Henry Brandet, al canal "BFM TV" .

Brandet, que va considerar que hi va haver "una reacció perfecta dels funcionaris de policia" que van replicar a trets a l'agressió, ha dit no tenir informacions sobre la presència d'un segon home en l'atac, de la qual s'havien adonat alguns mitjans de comunicació, encara que va puntualitzar que "no es pot descartar cap pista".

Quant a si hi havia amenaces particulars pel fet que avui es commemora el primer aniversari de l'atemptat gihadista contra el setmanari satíric "Charlie Hebdo", el portaveu del Ministeri de l'Interior ha reconegut que "l'amenaça és molt fort" i que "hi ha una vigilància constant" per part dels policies i gendarmes.

La Goutte d'Or és un barri amb una forta presència de població originària del Magrib i de l'Àfrica negra.