Quantcast

El 'petit Nicolás', a GHVIP per 3.000 euros al dia?

Aquest dijous arrenca 'Gran Hermano VIP 4' . Com sol ser habitual, l'organització del reality es té diversos asos a la màniga, concretament quatre, per sorprendre als seus espectadors durant la primera gala. Aquest és el nombre de concursants que encara es mantenen en el 'anonimat'.

Un d'ells podria ser el 'petit Nicolás' . Malgrat que encara no hi ha confirmació oficial, diversos mitjans apunten que el jove ja hauria donat el vistiplau a la proposta i que des d'aquest dijous formarà part dels nous habitants de Guadalix de la Serra. De fet, la revista 'Love' apunta fins i tot la quantitat que podria percebre durant la seva estada a 'Gran Hermano VIP'.

Segons el citat mitjà, el 'petit Nicolás' rebria al voltant de 3.000 euros al dia , un caixet que se situa molt per sobre del que percebran la resta de concursants d'aquesta edició. Tot i que podria variar a mesura que avança el concurs, això suposaria que el jove obtindria al voltant de 21.000 euros setmanals.

Tot i que podria ser el concursant més ben pagat de 'Gran Hermano VIP 4', la memòria cau del 'petit Nicolás' es mantindria lluny dels emoluments que haurien rebut Belén Esteban < / strong> o Kiko Rivera en l'anterior edició del reality de Telecinco.