Quantcast

Disparen contra un hotel proper a les piràmides del Caire

Homes armats han obert foc avui contra un hotel situat a prop de les famoses piràmides de Gizeh, al sud-oest del Caire, sense causar víctimes, han informat a Efe fonts de seguretat.

Els agressors es van acostar al Hotel Tres Piràmides a bord d'una motocicleta i van disparar contra l'edifici i els vehicles aparcats a l'entrada.

L'àrea estava buida, de manera que l'atac no va causar víctimes , tan sols destrosses en els vidres de la porta d'accés i d'un autobús.

L'hotel, de quatre estrelles, està ubicat al districte de Gizeh , prop de les piràmides del mateix nom, una zona en la qual ja no abunden els turistes com abans a causa de la caiguda de les visites a Egipte a causa de la inestabilitat.

Fins al moment es desconeix si aquest atac és obra d'un grup extremista o si es tracta de delinqüència comuna.

Els atacs terroristes han augmentat a Egipte des del cop militar de juliol de 2013 que va enderrocar al llavors president islamista Mohammad Mursi, però tenen normalment com blanc a les forces de seguretat.

L'únic atemptat registrat contra un objectiu turístic l'any passat va ser l'ocorregut al juny prop del temple faraònic de Karnak, a la ciutat de Luxor, que es va saldar amb la mort de dos presumptes terroristes.