Quantcast

El Cirque du Soleil ultima els detalls per a l'estrena d'aquest dissabte

'Scalada Vision' ja ho té tot enllestit per a la seva estrena, que serà aquest dissabte a les deu de la nit. Així ho han pogut constatar, aquest divendres a la nit, el miler de persones s'han aplegat a la carpa de l'aparcament del Parc Central per gaudir del nou espectacle del Cirque du Soleil, que novament, aquest cop sota la direcció de Mukhtar Omar S. Mukhtar, s'ha creat en exclusiva per a Andorra. Durant l'assaig general de l'espectacle d'enguany, que se centra en el viatge que protagonitzen dos germans cap a un futur imaginari anomenat 'Vision', els espectadors han gaudit d'increïbles actuacions d'acrobàcies, però també s'han sorprès amb actuacions una mica més inesperades com per exemple un número de 'beatbox' acompanyat amb una coreografia de 'breakdance', que ha estat una de les actuacions més aclamades de la nit.

Pel que fa al calendari previst, entre el 2 i el 30 de juliol, s'han programat un total de 22 representacions, una més que en l'edició anterior, ja que s'ha afegit una aprofitant el pas del Tour de França, entre el 10 i 12 de juliol. Pel que fa a la venda d'entrades, des d'Andorra Turisme s'ha confirmat que el 90% dels tiquets disponibles ja s'han reservat, mentre que les entrades per als caps de setmana, tant gratuïtes com de pagament, estan esgotades.