Quantcast

Sancionat per intentar lligar-se a una periodista en directe

El jugador jamaicà Chris Gayle es volia fer un Iker Casillas amb Sara Carbonero … però li va sortir el tret per la culata. És clar que, si s'escau no les tenia totes com en el cas del nostre flamant porter de la Roja. Mentre estava sent entrevistat en directe per la periodista Mel McLaughlin durant una trobada de la lliga australiana de cricket, el jugador dels Melbourne Renegades li va deixar anar:

"Volia ser aquí i tenir una entrevista amb tu. Veure els teus ulls per primera vegada és bonic ". McLaughlin va abaixar la mirada, el que Gayle va aprofitar per seguir llançant fletxes: "No et ruborices, nena". No obstant això, es va posar ferm, li va dir que no estava per a res ruborizada, i va seguir amb l'entrevista com si res, amb molta professionalitat.

Però ell va seguir tretze són tretze: "Espero que puguem guanyar aquest partit i també que puguem prendre una copa més tard per celebrar-ho".

El seu equip, els Melbourne Renegades, es van mostrar bastant molestos amb l'actitud del seu jugador, a que van retreure el seu atreviment. Finalment la sanció va ser de 10.000 dòlars i fins va haver de demanar disculpes públiques: "No tenia intenció de ser irrespectuós amb ella, era només una broma, i sento molt si li vaig fer sentir incòmoda".

No és la primera vegada que Gayle causa polèmica per alguna cosa relacionada amb dones. En una altra ocasió va ser denunciat per mostrar els seus genitals a una dona membre de l'organització de la Copa del Món de Cricket, que va entrar als vestidors mentre ell s'estava canviant i tan sols portava una tovallola a sobre: ?? "Busques això?" li va dir. Imagineu el què.