Quantcast

El sorprenent canvi de la protagonista de Lazytown

No només els més petits de la casa van veure algun dels capítols de la sèrie infantil 'Lazytown' , que va arribar a Espanya el 2011 i que encara continua en antena amb la reposició dels seus quatre temporades al canal Boing. Això sí, ara resultaria complicat reconèixer a l'actriu que va interpretar a Stephanie durant les seves dues primeres temporades.

Julianna Rose Mauriello va donar vida a la jove protagonista de 'Lazytown', després que la productora decidís canviar a l'actriu que va gravar el seu episodi pilot. Quan formava part de l'exitosa sèrie, emesa en més de 100 països, tenia només 13 anys i es 'ocultava' després d'una cridanera perruca rosa. Ara, més de deu anys després dels primers capítols, òbviament el seu look ha canviat per complet.

L'actriu nord-americana té 24 anys i continua lligada al món de la interpretació. Tot i que no ha format part de projectes importants, Julianna ha protagonitzat diferents anuncis publicitaris i imparteix classes en diverses disciplines de ball.

Julianna Rose Mauriello, que va deixar enrere el personatge de Stephanie a partir de la tercera temporada, és molt activa en xarxes socials. En Instagram, on compta amb més de 45.000 seguidors, comparteix imatges del seu dia a dia.