Quantcast

Rescaten un gat morat que usaven per baralles de gossos

Els casos de maltractament animal són espantosos i aquest ha commocionat tota una població de Califòrnia (EUA). És un gatet anomenat Smurf que va ser trobat tenyit de morat i creuen que els seus amos el van utilitzar com carnada per entrenar gossos de baralla.

L'animal es troba ara en el refugi de Nine Lives i el van trobar en un carreró dins d'una caixa a les escombraries, pel que van decidir portar-li per curar-lo. Presenta diverses mossegades de gossos i cremades pel tint de color que se li va aplicar, a més d'una lesió en una pota.

El gat tindrà properament una llar, ja que la mediatització del seu cas ha contribuït que rebin moltes trucades per adoptar-lo, però la protectora tem que sigui només pel color de la seva pèl, ja que hi ha molts animals que esperen tenir una nova llar.