Quantcast

Detenen els pares d'un menor que portava setmanes mort a casa

Els Mossos d'Esquadra han detingut els pares d'un menor de 7 anys que han trobat mort a el llit a l'interior de casa seva, al costat dels seus dos germans en un barri de Girona . Tots dos estan sent investigats ja que tot apunta que el nen podria haver mort fa unes setmanes i cap va alertar la Policia ni als serveis sanitaris.

Els pares, de nacionalitat americana de 38 i 39 anys, estan acusats d'un delicte d'homicidi imprudent i els altres dos fills, també menors, estan sent valorats pels psicòlegs per si poguessin necessitar tractament.

Tot es va descobrir després que la casolana anés a casa a cobrar el lloguer i no li obrissin la porta. Ella va escoltar crits dins i va alertar les autoritats.

Quan els Mossos van entrar van presenciar una forta olor en tot l'habitatge, per la qual cosa van inspeccionar les habitacions i van trobar el menor estès al llit sense signes de violència . Caldrà esperar a l'autòpsia per determinar les causes de la mort , si ha estat natural, accidental o criminal.