Quantcast

Els Gemeliers i els seus errors a 'Pasapalabra': "Setè mes de l'any: Dijous"

Els Gemeliers es van menjar el tortell de Reis a ' Pasapalabra ', encara que se'ls va ennuegar bastant. El seu pas pel programa presentat per Christian Gálvez els marcarà i no és per menys. El duo musical va fer el ridícul amb les seves terribles errors i no van passar desapercebuts per a ningú en les xarxes socials, on van ser el focus de les burles.

Les proves del concurs no eren per a ells, i això que eren senzilletes. "Amb la 'J': setè mes de l'any" , i respondre "dijous" , "Amb la 'H': aparell per cuinar" , i dir que la resposta era "olla" , o "amb la 'O': vegetació en el desert" , i deixar anar una "illa" < / em>. Els Gemeliers tampoc van estar encertats en pensar que 'farina' era amb 'h' i les rialles del públic van sonar sense parar. Si només hagués estat un fallito …

Els dos germans cantants van donar la nota, i mai millor dit. En el duel final, Jesús va guanyar al seu bessó Dani amb dos encerts més, però tots dos van tenir tres errors . I garrafals, a més. No et perdis el vídeo de les seves reaccions al deixar anar les respostes.

El futur de la nació depèn de l'educació, i gràcies als gemeliers anem avançant pic.twitter.com/sMXXHHhGbL

& mdash; Satán (SatanEnLaRed) 5 gener 2016