Quantcast

Igor, concursant de GH14, condemnat per estafar una amiga

Igor Basurko va confessar fa un temps en 'Sálvame Deluxe' els seus problemes amb la ludopatia. Uns problemes que semblaven superats però que el temps ha demostrat que no és així.

Segons publica aquest dimarts el 'Diario Vasco', el concursant de 'GH14', recordat per la seva rotllet de 'amor' amb Miriam, la supervivent del Costa Concordia ', dins de la casa de Guadalix, ha estat condemnat pel jutjat penal número 2 de Donostia després d'apropiar-se la targeta de crèdit d'una amiga per a gastar 800 euros en apostes per Internet. < / strong>

És la segona vegada en poc més d'un mes que Igor és condemnat per la justícia, ja que el passat mes de novembre es va emetre la sentència que l'obligava a passar nou mesos de presó (no complirà per no tenir antecedents) ia pagar una multa de 300 euros després d' sostreure la cartera i operar amb la targeta d'una jove que va conèixer en una cita.

En aquesta ocasió, el jutjat penal, tal com informa 'Diario Vasco', ha decidit interposar una pena de vuit mesos encara que la decisió ha estat suspès si el mateix Igor no torna a cometre acte delictiu algun en els propers dos anys.