Quantcast

Paralitza el trànsit de la ciutat per atacar l'amant del seu marit

Els carrers de la ciutat colombiana de tolina van viure fan uns dies una escena d'allò més surrealista. Una dona va decidir paralitzar el trànsit del centre d'aquesta localitat per plantar cara a l'amant del seu marit.

Ni curta ni mandrosa, la dona , descontrolada per la gelosia provocats en assabentar-se que el seu marit li havia estat infidel, es va posar davant del vehicle de la dona que suposadament estava mantenint una relació sentimental amb el seu ex.

La dona va decidir mantenir-se immòbil durant diversos minuts , una cosa que va provocar la desesperació de la gran majoria de vianants i conductors que eren a la zona i que no van dubtar a trucar a la Policia per evitar mals majors i alliberar el trànsit del centre de tolina, realment afectat per aquesta escena.

El vídeo s'ha fet viral a les xarxes socials i en només unes hores supera amb escreix les 200.000 reproduccions. I no és per menys!