Quantcast

Denuncien desenes d'agressions sexuals a dones a Colònia durant Cap d'Any

La ciutat alemanya de Colònia es troba consternada després que la policia hagi denunciat a través d'una roda de premsa que diversos grups d'homes (amb una "evident coordinació") es van encarregar de assetjar sexualment ("de manera massiva") a desenes de dones durant la celebració del Cap d'Any al centre de la ciutat.

Wolfgang Albers, un dels pesos pesants de la policia a la localitat alemanya, ha explicat davant els mitjans de comunicació que el pla estava perfectament planejat pels individus (al voltant del miler) i que es van situar en llocs estratègics com les proximitats de l'estació central de tren de Colònia.

Pel que sembla, segons els testimonis d'alguns testimonis, els agressors podrien procedir del nord d'Àfrica o de països àrabs , tal com ha confirmat el mateix Albers.

En les últimes hores, la policia ha arrestat cinc persones sospitoses d'aquests "delictes sexuals" i d'almenys, "una violació" , a més de nombrosos robatoris amb violència.

Les forces i cossos de seguretat de l'Estat han defensat, això sí, la seva tasca durant l'últim dia de l'any, assenyalant que la massificació i l'enrenou provocat pels focs artificials i la celebració de l'entrada del nou any va evitar que poguessin assabentar del que ha passat.