Quantcast

Ricky Martín presumeix de bon cos als 44 anys

Ricky Martin no baixa el ritme ni per Nadal. El cantant ha decidit quedar-se al marge de tiberis, torrons, polvorons i altres productes nadalencs i ha delectat a tots els seus seguidors com a regal de Reis amb una espectacular fotografia a Instagram on mostra que malgrat els anys segueix tenint un bon cos. < / strong>

Als 44 anys , Ricky Martín apareix a la imatge amb un banyador gaudint de la calor que hi ha al seu Puerto Rico natal . Hores i hores de gimnàs per aconseguir uns abdominals que han causat una gran sensació a les xarxes socials.

La fotografia ha generat més de 10.000 comentaris i totes elles s'encarreguen de lloar l'espectacular físic del porto-riqueny, el qual es nega al fet que els anys atrapin la seva joventut.

En els últims dies, Ricky Martín no només ha presumit a les xarxes socials del seu cos sinó que també ha volgut donar una mica de enveja del magnífic temps que hi ha al Carib, de la seva luxosa mansió i fins i tot dels seus fills , els quals apareixen en alguna que una altra fotografia.