Quantcast

Així és Pia Alonzo, Miss Univers 2015, sense maquillatge

Pia Alonzo Wurtzbach és la dona més guapa de l'univers, se suposa, és clar. La filipina va guanyar el concurs de Miss Univers 2015 amb una forta polèmica a causa que van coronar a Miss Colòmbia, Ariadna Gutiérrez, abans que a ella i ara reclama la corona, a més de les informacions que l'assenyalaven com la amant del president filipí. Ella sembla aliena a tot això i continua amb el seu treball com a model.

La jove ha penjat al seu compte d'Instagram una imatge que no ha deixat indiferent a ningú i és que apareix sense una gota de maquillatge . Alonzo s'ha sumat d'aquesta manera al moviment # ConfidentlyBeautiful , que l'ex Miss Univers Paulina Vega, va iniciar perquè les participants es mostraran al natural.

Miss Filipines s'ha coronat com la més maca de l'univers, tot i que està clar per la fotografia que el maquillatge aconsegueix fer miracles. Molts i moltes diran que qualsevol pot ser guapa … Per a gustos, els colors.