Quantcast

Carmen López, regidora de Ciutadans, nova concursant de 'GH VIP'

Sembla que la casa de Guadalix de la Serra va estar plena de polèmiques. I és que una d'elles ve de la mà de la nova concursant confirmada per a l'edició de 'Gran Hermano VIP' que començarà aquest dijous 7 de gener.

Es tracta d ' Carmen López , c oncejala de Ciutadans a Castilleja de la Costa, Sevilla, però que resideix a Chicago per motius laborals. Aquesta sevillana va tenir el seu moment de glòria fa tot just unes setmanes, però sembla que no va ser suficient. I és que no només va escandalitzar a l'audiència en les seves aparicions o plançons en diferents programes de televisió, sinó que també va ser molt criticada per la seva passat per a la revista ' Interviú '. Un nu pel qual va ser expulsada del partit polític.

Així doncs, i després de saber-se que demanava avions gratis per poder assistir als plens de Sevilla, la regidora s'atreveix a donar la cara davant de tot Espanya … I ho fa entrant a la casa de 'Gran Hermano VIP'.

Tal com ha publicat 'Vanitatis', en exclusiva, es tracta d'una decisió estrictament econòmica , ja que tal com assegura Carmen López, < strong> "ho faig per diners, la meva situació econòmica és lamentable" .

Caldrà esperar per veure què tal es porta amb els que seran els seus companys de casa en les pròximes setmanes. Això sí, estem segurs que molts no s'ho podran gens fàcil …

De moment queden quatre noms per confirmar per a aquesta nova edició, però recordem que els últims a anunciar- han estat Carlos Lozano, Belén Roca o Javier Tudela