Quantcast

Així és Véronique Zidane, la primera dama del Reial Madrid

El Reial Madrid comença una nova etapa per intentar oblidar a Rafa Benítez de la mà de Zidedine Zidane , un de les llegendes de l'equip blanc que intentarà tornar a alçar grans premis com a entrenador dels seus companys. La bona reputació d'aquest francès de 43 anys ve molt de lluny, és el 'ullet' dret de Florentino , per la qual cosa tindrà tot el seu suport, i li ha anat millor que bé al Castella. Un pas important per la seva carrera en el qual estarà recolzat per tota la seva família, especialment per la seva dona, Véronique Fernández , la primera dama del club que sempre ha estat aquí.

El nou entrenador i la seva dona es van conèixer en una discoteca de França allà pel 1989 i es van casar només quatre anys després, el 1993, moment des del qual han pres les decisions conjuntament i, pel que sembla , no s'han equivocat.

Els dos tenen quatre fills , o el que és el mateix, quatre futures promeses del futbol espanyol. Enzo, el més gran de 20 anys, estava a les ordres del seu pare en el Castella , mentre que Luca, de 17 anys, és porter en una categoria inferior i Theo, de 13 , i Elyaz, de 10, encara són molt petits per saber si volen seguir els passos del seu pare i germans.

El futbol ha marcat des de sempre la vida de la família Zidane , des que Véronique ' decidís' que el seu marit fitxés pel Madrid per tornar als seus orígens, Espanya. La nova primera dama de l'equip va néixer de pares immigrants andalusos que es van buscar la vida al país veí, on va néixer ella i la seva germana, alguna cosa en el que s'assembla al seu marit, que també és fill de pares emigrats des d'Algèria. Parla francès, anglès i espanyol amb perfecta fluïdesa i sempre ha estat al costat de l'exfutbolista, en les bones i en les dolentes. Ara, la família Zidane al complet està al comandament del Reial Madrid .