Quantcast

Juanma i Azahara, de 'GH15', 'Es casen!

A la casa de Guadalix s'han viscut molts moments romàntics entre ex grans germans, i encara que moltes són les històries que es van formar dins de la casa més famosa, la veritat és que també altres es van iniciar després de la finalització del concurs. I això és precisament el que els va passar a Juanma i Azahara, de 'GH15'.

El seu química i el seu feeling va ser més que evident durant el seu pas pel reality, però la cosa no va arribar més enllà de les carícies i les magarrufes. Un cop finalitzat el concurs, van haver de passar diversos mesos perquè ells mateix confirmessin la relació , encara que les imatges que tots dos compartien a les xarxes socials parlaven per si soles.

Sembla que el surfista ho ha deixat tot per anar-se'n a viure al costat de la seva noia, però la cosa no es queda aquí. No només comparteixen casa i aventures, sinó que en un temps estaran més units que mai … I la raó d'això és que 'es casen!

Juanma va protagonitzar una petició de mà d'allò més vergonyosa per Azahara, que no sabia si anava a poder pronunciar paraula. Ho va fer davant d'amics i familiars en un restaurant de Marbella . I encara que de moment no sabem la data de l'enllaç, del que estem segurs és que serà un casament en la qual veurem a molts ex grans germans.

Pots veure aquí el moment en que Juanma li demana a Azahara que li digui SÍ.