Quantcast

Endesa renova una subestació a Reus i millora el servei a 58.000 clients del Camp de Tarragona

ACN Reus.-Endesa ha enllestit recentment els treballs de renovació tecnològica a la subestació elèctrica de Reus, que han consistit en la substitució del sistema de protecció en cinc línies d'alta tensió a 110 kV per tal de modernitzar-les i adequar-ne el funcionament. Aquesta actuació permet millorar la qualitat del subministrament elèctric a 58.000 clients de diferents municipis del Camp de Tarragona. La mesura ha suposat una inversió total de 58.000 euros i comporta una millora substancial de la qualitat, seguretat i fiabilitat del servei elèctric, segons ha informat la companyia aquest dimarts. En concret, la mesura beneficia els municipis d'Alcover i Mont-ral, a l'Alt Camp; l'Albiol, l'Aleixar, Almoster, Les Borges del Camp, Castellvell del Camp, Maspujols, Reus, Riudoms, La Selva del Camp i Vilaplana, al Baix Camp, i Vila-seca, al Tarragonès.