Quantcast

Cristina Pedroche: "Aquest any no vaig portar calces"

Sembla que faci el que faci Cristina Pedroche sempre serà el centre d'atenció , tant en els encerts com en els errors, i les crítiques no trigaran a arribar .. . Doncs bé, si el vestit que va lluir en les seves primeres campanades va donar per parlar, i molt, el d'aquest any ha anat encara més enllà.

No només que Pedroche s'atrevia amb un vestit molt més transparent , sinó que el va dur sense roba interior , tal com van poder apreciar tots els espectadors que veiessin les campanades amb la presentadora i Carlos Sobera. Així doncs, les crítiques pel que fa al seu vestit no van trigar a arribar, amb opinions per a tots els gustos.

Cristina Pedroche sembla sentir-se orgullosa del seu look de Cap d'Any, per la qual cosa no ha dubtat a respondre als que l'han criticat, no deixant indiferent a ningú. Primer va ser a les xarxes socials on va escriure que se sentia "molt feliç per ser una persona absolutament lliure" . I més tard ho va fer en el seu bloc de 'Hola' , on asseguro que ningú l'obliga a fer ni a vestir res, com també que tot el que fa es critica, tal com va passar quan es va casar en texans …

Doncs bé, per aclarir encara més l'assumpte, Pedroche va respondre i es va defensar en el seu propi programa, 'fent zàping'. Davant l'atenta mirada dels seus companys, i alguna rialla, la de Vallecas va explicar alguna que altra anècdota com que el vestit li quedava gran , pel que tenia por de moure i que se li veiés alguna cosa, ja que no portava roba interior. Un tema del qual també va parlar assegurant que "l'any passat em van criticar moltíssim perquè es veien les calces, així que aquest any no vaig portar".

I és que després d'unes i altres declaracions, una cosa ens queda clara … A Cristina Pedroche sembla importar ben poc les crítiques al seu vestit de cap d'any … Un vestit que guarda com un gran record i del que se sent molt orgullosa.