Quantcast

Zidane, nou entrenador del Reial Madrid després de la destitució de Benítez

Crònica d'una mort anunciada. Després de setmanes d'agonia, el Reial Madrid ha decidit prescindir dels serveis de Rafa Benítez com a entrenador del primer equip del club blanc. Així ho ha anunciat Florentino Pérez en una roda de premsa que ha tingut lloc aquesta tarda al Santiago Bernabéu, on ha aparegut acompanyat de Zinedine Zidane, qui prendrà el relleu del madrileny al capdavant del conjunt madridista.

La mala imatge del Reial Madrid en els últims partits de Lliga (especialment en els xocs al Bernabéu davant la Reial Societat i el Rayo Vallecano) han estat claus per a aquesta decisió, més encara després de l'empat que va obtenir l'equip blanc a Mestalla davant un València en les seves hores més baixes.

Florentino ha argumentat en la contractació de Zidane seu coneixement del club i dels jugadors que formen la plantilla del club blanc . El francès, visiblement emocionat davant aquesta oportunitat, ha volgut agrair al president la seva confiança i espera poder recompensar amb un títol al final de l'any, cosa que mereix el Reial Madrid ja que té "el millor club i la millor afició del món ".

Zidane ha assegurat que va a "posar tot el cor" per intentar que tot surti bé i que el dia d'avui suposa encara més emoció que quan "va ser presentat com a jugador". El francès estarà acompanyat a la banqueta del club blanc per Hernán Solari, vell conegut també per a la parròquia blanca i que va coincidir amb 'Zizou' en la seva etapa com a futbolista al Reial Madrid.

Tot i la marxa de Benítez del club blanc, Florentino Pérez ha qualificat la decisió com "difícil i dolorosa" i ha volgut valorar la feina que ha fet en els darrers mesos.