Quantcast

La increïble ecografia demoniaca que embogeix les xarxes socials

La aparició d'un 'dimoni' a una ecografia s'ha fet viral a les xarxes socials. Com es pot apreciar a la imatge (concretament a la part dreta d'aquesta), hi ha una presència invisible una mica paranormal que sembla estar vigilant al fetus que s'està gestant dins del cos d'aquesta dona britànica.

El diari 'Daily Mirror' va publicar aquest estrany fenomen el passat dia 1 de gener, cosa que va desfermar la bogeria entre els internautes i que va provocar molts comentaris de divisió, ja que molts realment creuen que pot tractar-se d'algun tipus de fenomen demoníac mentre que altres creuen que és "una autèntica bestiesa".

"Ecografia d'un amic. Quan tu veus això …", resa la imatge en Imgur, la qual ha estat analitzada de forma detinguda per diversos experts en la matèria. Uns parlen d'una deessa hindú, altres d'una sirena però els que més d'un dimoni . Qui porta la raó? La porta algú? És un muntatge? Sigui com sigui, la història és una mica sospitosa, no us sembla?